hits

Ny dag langs Eidangerfjorden, men i dag løpende!

kommentarer

 

IMG_4564

I dag tok jeg beina fatt og løp en tur etter to dager i kajakk og en dag på sykkelsetet. Også i dag startet jeg fra hytta vår på Kotøya og løp kyststien om Heistad til Brevik, der løper jeg store deler av turen på flotte stier, grusveier og et nedlagt jernbanespor.Frem til gamle jernbanestasjonen i Brevik.

IMG_4569

IMG_4571

IMG_4574

FullSizeRender

 

FullSizeRender

Turen hjem fra Breik ble løpt langs gamle E18, så der var det mest asfalt. Men mine bein tåler det ganske bra. Løpeturen i dag gjorde jeg alene da min mann Arve skulle ta en hviledag etter padle og sykkel turene. I dag skulle jeg teste to forskjellige pulsklokker, så det var spennende om pulsen var den samme på begge klokkene og ikke minst om turen var like lang på begge klokkenes GPS. FullSizeRender

I dag følte jeg meg ganske sprek, så turen gikk greit på ca. 5.25 min/km, ikke verst for en "gammel" dame. Merker at jeg hadde litt løpeoverskudd da det var nesten en uke siden jeg løp siste løpetur. Jeg synes alltid det er like moro å løpe, så denne turen var ikke noe unntak. Da jeg kom hjem viste klokkene samme lengde, men pulsen var ikke den samme på begge klokkene.

Årsaken til det er nok at den ene tar pulsen fra håndleddet mens den andre bruker pulsbeltet. Jeg vil nok anbefale alle dere som ikke har kjøpt dere pulsklokke å kjøpe en der dere bruker pulsbeltet.

FullSizeRender

Jeg avsluttet turen med et deilig bad i Eidangerfjorden som viste over 20 grader.

Livet er herlig!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar